Vesti iz Srbije

Porodici Lalović se nudi besplatan smeštaj!

Na Tviteru je osvanula ponuda jednog od korisnika koji nudi iseljenoj porodici Lalović stan u Kragujevcu na neograničeno besplatno korišćenje.

 Nudim porodici pukovnika koju su izvršitelji izbacili iz jedinog doma dvosoban, namešten stan od 64 kvadrata u strogom centru Kragujevca koji trenutno izdajem na neograničeno besplatno korišćenje – napisao je na Tviteru korisnik koji se potpisuje kao Šmeker.

Nema sumnje da je ovo jedan šmekerski potez, i dokaz da i dalje postoje ljudi koji su spremni da se nađu drugima u nevolji, čak i po cenu svoje štete.

Umesto u pomoć države, porodica Lalović i penzionisani pukovnik Gojko Lalović sada imaju priliku da se uzdaju u pomoć običnih građana.

Jer neko mora biti šmeker, pogotovu kada to nije država.

Podsetimo, policija i izvršitelji prisilno su iselili porodicu Lalović. Pokušaj iseljenja na Novom Beogradu trajao je nekoliko sati, a na licu mesta bio je ogroman broj policajaca koji su stajali ispred ulaza u zgradu. Pukovnik je ranije izjavio da je 2005. godine nezakonito penzionisan i da Ministarstvo odbrane već 14 godina odbija da izvrši sudske presude kojima je vraćen na posao.

Ministarstvo odbrane saopštilo je, međutim, da penzionisani pukovnik Lalović stan koristi bespravno.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top