Vesti iz Srbije

Posle Seke Sablić, na meti naprednjaka Dragan Bjelogrlić!

Posle Seke Sablić, na današnjoj Skupštini došao je red da na meti naprednjaka bude i Dragan Bjelogrlić. Ništa im nije sveto, njihova velika imena i doprinos Srbiji, zato je izvesni poslanik Marko Atlagić osramotio državu, kad već ne može sebe, i proslavljenom glumcu i reditelju poručio: „Ti si bez morala i stida, napusti zemlju“.

Ko drugačije misli od Aleksandra Vučića i SNS-a, obavezno je izložen najbrutalnijim napadima. Linčuje se porodica, ugrožava se egzistencija, uništavaju se ličnosti, posao… Seka Sablić je prošla kroz blato, pre nje mnogi drugi, a sad su brutalno napali i Dragana Bjelogrlića, jer ne misli isto što i SNS.

– O gospodinu Belogrliću, Bjelogrliću… On je bez truna morala i stida. Da ima barem malo morala, ispunio bi obećanje da će napustiti Srbiju ako propadnu protesti „1 od 5 miliona“. Zato ga pozivam da ispuni obećanje, kao visoko moralna osoba. Uostalom, neću da se bavim Belogrlićem, Bjelogrlićem, čovekom koji se bavi mitom i korupcijom, to ne kažem ja, nego Antonijević – sramno je u Skupštini Srbije slavnog glumca i reditelja napao izvesni Marko Atlagić, isti onaj koji se obrušio i na Seku Sablić.

Podsetimo, Bjelogrlić je pre godinu dana poručio Nikoli Koju da mu sačuva mesto u vozu, da napusti Srbiju, nastavi li se njeno urušavanje, obesmišljenost, rušenje i upropašćavanje svih državnih institucija.

Zato Belogrlićem, Bjelogrlićem treba da se bavi policija, ne ja. Zato je Belogrlić, Bjelogrlić moralna sramota nacije i Srbije. Neću da se bavim čovekom koji je rekao da se iz Srbije ne odlazi zbog siromaštva već zbog primitivizma, on je građanima Srbije rekao da su primitivci. Rekao je da Srbija nije otadžbina, već džungla – slagao je, a da nije trepnuo Atlagić.

Srbijo, spasa ti nema, zemljo, progutaj nas kad nas ovakvi predstavljaju. Laku noć!

izvor: Direktno.rs

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top