Vesti iz Srbije

Postupak prijave za 3.000 dinara!

U ponoć 1. juna, na sajtu pmi.trezor.gov.rs, krenula je prijava za 3.000 dinara za građane Srbije koji su se vakcinisali makar jednom dozom vakcine do juče, 31. maja, ili prema najnovijim informacijama – za one koji su se do juče prijavili, a prvu dozu treba da prime u narednih 7 dana.

Prema Uredbi o podsticajnim merama za imunizaciju i sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti kovid-19, za pomoć se mogu prijaviti svi državljani Republike Srbije stariji od 16 godina, koji su na teritoriji Republike Srbije, zaključno sa 31. majem, primili makar jednu dozu vakcine, čiju je bezbednost, efikasnost i kvalitet potvrdila Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije i izdala dozvolu za upotrebu leka.

Prijava za 3.000 dinara je jednostavna, kao što je to bio slučaj kada su se građani prijavljivali za 30+30 evra, odnosno potrebno je samo da unesete svoj matični broj, broj važeće lične karte i da izaberete banku u kojoj želite da vam se uplati novac.

Prijava za 3.000 dinara podrške imunizovanim građanima biće moguća do 15. juna, dok će isplate biti realizovane odmah po završetku prijave. Ministar je pozvao sve vakcinisane građane da se prijave za 3.000 dinara, i napomenuo da je sistem za prijavu već razrađen i da odlično funkcioniše.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top