Vesti iz Srbije

Predsednik lično priprema pitanja za poligraf!

U nameri da izvređa profesora Pravnog fakulteta i donedavnog člana uprave Partizana Vladimira Vuletića, predsednik Srbije Aleksandar Vučić sinoć je sam obelodanio da lično učestvuje u poligrafskom postupku i pitanjima za svoje političke neprijatelje, preko kog je do sada već oslobodio Milana Radoičića, Ivicu Dačića i sebe naravno, a protivnike optužuje da beže. Štaviše, Vučić je otkrio i da poligrafski proces nadzire njegova lična savetnica Suzana Vasiljević.

Danas sam dobio informaciju, poslala mi je Suzana, da je onaj što je pobegao od odgovora na pitanje da li je pedofil, jer je iznenada dobio dijareju, pa mu lekari dali opravdanje da ne ide na detektor laži da se utvrdi da li je pedofil, saopštio da mi je sin vlasnik Rada, kako hoće da se meša u tribine Partizanove, a njega Partizan ne interesuje – rekao je Vučić.

Svaki normalan gledalac zaključio je da je Vučiću ovako nešto izletelo ili od stresa ili od besa, jer čega bi predsednik jedne Republike trebalo da se stidi, nemoguće da bi se time čak i Vučić ponosio.

Međutim, odmah jutros, sve to i još gore potvrdio je Vučićev šef partijske vlade SNS Darko Glišić, predsednik IO SNS, koji je na jednako opskurnoj televiziji čak i citirao dva poligrafska pitanja, tvrdeći da je Vuletić pobegao s poligrafa kako bi izbegao:

  • Da li, profesore, spavate sa maloletnim dečacima? I da li imate seksualne odnose sa maloletnim licima istog pola? – citirao je Glišić pitanja poligrafiste, koje je prethodno prvi pomenuo Vučić, a tačan trenutak bega prof. Vuletića nadzirala Vučićeva savetnica Suzana Vasiljević.

A sve kao pokušaj zatrpavanja ranijih navoda navijačkih grupa da je sin predsednika Republike Danilo Vučić preuzeo FK Rad, što ni Vučić, ni Glišić nisu ni rečju demantovali, osim tvrdnje da Danilo nije „vlasnik“ FK Rad.

Ipak, obojica nisu propustila priliku da lažno optuže predsednika Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa za sve što zapravo Vučić sam čini, od veza sa kriminalnim klanom Belivuka i podzemljem, do lične demonizacije i linča.

  • Đilas ima svoje mafijaško krilo, koje koristi da bi ugrozilo bezbednost porodice predsednika Republike i da bi na samom kraju doveo do toga da neko tu bude fizički eliminisan – izgovorio je Glišić u najjezivijoj propagandi ikada protiv jednog čoveka koji je poveo u ključnu bitku za smenu Vučića i režima.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top