Vesti iz Srbije

Predsednik ponosan na Savamalu!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će biti „doživotno ponosan“ na to kako je transformisan beogradski kvart Savamala, u kojem su nepoznate osobe u aprilu 2016. godine, u izbornoj noći, rušile objekte, uz vezivanje prisutnih ljudi.

– Što se tiče Savamale, odnosno projekta Beograda na vodi, to je nešto na šta ću da budem doživotno ponosan. To je ponos Srbije. A na sudu je pravosnažno presudjeno da nisu oštećeni oni čiji su nelegalni objekti srušeni. A mi smo tamo izgradili velelepne objekte i to je sada jedna od najlepših promenada na svetu – rekao je on.

Odgovarajući na pitanje šta je bilo sa „kompletnim idiotima“ iz gradske vlasti koji su u tome učestvovali, Vučić je rekao da nije baš tako rekao, već da je mislio da su kompletni idioti oni koji su to radili, i to zbog toga što to nisu radili javno, po danu.

Da su me pitali, ja bih došao sa bagerom u po bela dana. Ne razumem što bi to neko radio noću, tako sam rekao. Ne zato što su nešto radili, već zato što nisu radili javno – rekao je on.

Nepoznate osobe porušile su više objekata u kvartu Savamala, u izbornoj noći 24. i 25. aprila 2016. godine. Iako su neki ljudi vezivani i oduzimani su im mobilni telefoni, policija nije reagovala na pozive.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top