Vesti iz Srbije

Premijerka i predsednik sve češće na jugu Srbije!

Iako je premijerka Srbije tri dana obilazila jug Srbije i Jablanički okrug, to nije bilo odvoljno da se smire strasti izneverenih poljoprivrednika i radnika Vranja, Leskovca i mesta u okolini, te se, kako piše na zvaničnom sajtu predsednika Republike Srbije, on danas obreo u Vladičinom Hanu. Iako je cilj, kakSvim silama, dakle, naprednjaci se bore da smire strasti na jugu Srbije, a da li će uspeti, ostaje da se vidi. Ono što je primetno je da su sve češće u poseti baš južnoj Srbiji, a kako smo ranije saznali, ovaj kraj im je centralna okupacija zbog predstojećih izbora.o piše, bio poseta Teklas Automotive doo kako bi video novi prošireni pogon, brže bolje se dohvatio radnika GEOX iz Vranja i obećao im da će deo radnika preuzeti ovaj pogon.

Poseta je počela u 13 časova, a panika naprednjaka jer je sve više radnika nezadovoljno, očito je naterala predsednika Srbije da proba lično da im se obrati, obeća kao i obično sve i svašta i opet ne ispuni ništa.

U GEOX 1. 200 radnikao staje bez posla jer se fabrika gasi, od toga čak 85 bračnih parova.

Pominje se prekvalifikacija, dokvalifikacija radne snage, a to je i dan ranije, kako prenose mediji pominjao i gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković koji je primio delegaciju radnika.

Svim silama, dakle, naprednjaci se bore da smire strasti na jugu Srbije, a da li će uspeti, ostaje da se vidi. Ono što je primetno je da su sve češće u poseti baš južnoj Srbiji, a kako smo ranije saznali, ovaj kraj im je centralna okupacija zbog predstojećih izbora.

Znaju oni, da je najteže obuzdati jug jer kada tamo ustane kuka i motika, kraj je blizu!

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top