Vesti iz Srbije

Premijerka posetila Kraljevo!

„Juče je premijerka Srbije, Ana Brnabić bila u poseti Kraljevu. Povod je bilo svečano uručivanje ključeva stanarima dve novoizgrađene zgrade u Voćarevim livadama. Od planiranih deset u ovom naselju su izgrađene dve zgrade za vojsku i policiju“, navodi se u saopšenju Stranke slobode i pravde Kraljevo.

U saopštenju kraljevačkog odbora SSP, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Postavljamo pitanje u kojoj uređenoj zemlji je posao premijera da uručuje ključeve stanova građanima? Da li se izgradnja dve stambene jedinice smatra tolikim uspehom lokalne vlasti da je premijerka lično morala da obeleži kraj radova i useljenje prvih stanara?

Mozda je gradonačelnik trebalo da proveze premijerku ulicama Ribnice na putu ka Voćarevim livadama, da se lično uveri kako izgleda „zlatno doba“ Kraljeva.
Raskopane ulice koje su ostale posle završene gasifikacije svedoče o sposobnosti gradonačelnika i njegovih saradnika i podsećaju na ratnu zonu.

Premijerka je posetila i Dositejevu ulicu blago ukorivši gradonačelnika da plan urbane regeneracije ovog dela grada, ipak, ne teče po planu.

Da je to istina svedoci su građani koji žive u ovom delu Kraljeva. Za devet godina napredna vlast je uspela da sagradi jednu zgradu, a ni ona nema upotrebnu dozvolu! Priznavši da je Kraljevu teško, premijerka je svečano obećala bolje dane kada stigne auto-put.

Mi, iz Stranke slobode i pravde priznajemo da je Kraljevu teško, ali ne zbog nedostatka autoputa, već zbog nezaposlenosti, zbog činjenice da je prosečna zarada u Kraljevu za 20 odsto manja od republickog proseka, zbog neodgovorne i bahate naprednjačke vlasti koja ne radi u interesu gradjana već devet godina!

Građani postaju svesni svega i nikakve šarade ne mogu da ih ubede da zaista žive u zlatnom dobu!“, zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde Kraljevo.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top