Vesti iz Srbije

Premijerka u čudu koliko nam dobro ide, građani se ne slažu!

Premijerka Srbije Ana Brnabić gostovala je juče u Hit Tvitu na TV Pink, gde je razgovarala između ostalog i o ekonomiji Srbije, napomenuvši da „sve to ide jako dobro, kako kažu, malo me i plaši koliko nam dobro ide“. Čitaoci našeg sajta po komentarima koje nam šalju, najblaže rečeno besni su šta je premijerka izgovorila. Izdvojili smo neke od najprikladnijih.

– Pa tebi i tvom bratu dobro ide i zbog toga treba mnogo da se plašiš, a ne malo. Sramota kako lupeta ovo stvorenje. E Srbijo jadna li si – glasi jedan od komentara.


– Njima što kradu ovaj narod veoma dobro ide, ništa nije rekla što nije tačno… Oni grade zgrade, hotele, pumpe, elektrane itd…sve od novca građana Srbije kojima su povećali razne namete do krajnje granice samo da bi se napunila državna kasa iz koje samo oni uzimaju i pune svoje džepove – kaže čitalac.

– Znamo da vama ide dobro, probem je što je narodu loše – smatra drugi.

– Šta vi mislite, mislim čitaoci, zašto je Brnaba toliko samouverena? Onako, generalno? Da li vešto krije strah i paniku ili je iz nekog razloga sigurna da nema šanse da je zadesi scenario poput Stefanovića, Obradovićke ili Hrkale? Šta je čini tako sigurnom? Koji adut? Novac? Okruženje? Maestralno provocira i još maestralnije glumi – ističe čitalac.


– Nekom stvarno dobro ide, a većina građana Srbije nije te sreće – kaže Mira.

– Dobro vam ide pljačka države i naroda – dodaje neko.

Izgleda da mnogi građani ne misle da nam ide tako dobro kao što ističe premijerka. Ali to nisu glasači SNS, pa vlastima nisu ni bitni.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top