Vesti iz Srbije

Privatizovani SBPOK je za zataškivanje a ne za otkrivanje istine!

Simpatično, po potrebi ažurni, SBPOK, koji je postao privatizovani servis kanadskog sestrića, za manje od 24 časa je utvrdio da nema ugovora između JSDP i preduzeća „Mitona D.O.O“. Požurio je i da saopšti da je V. Vuletić izneo lažne vesti i da će sa njim razgovarati – navodi se u saopštenju Pokreta Crno na belo – za pravednu Srbiju.

Ovo saopštenje prenosimo u celosti.

„Ono što, međutim, kanadski sestrić prenebregava je da V. Vuletić nikada nije ni pomenuo nikakav ugovor već je dostavio fotokopiju zapisnika sa sednice UO JSDP od 7. 6. 2017. na kojoj je doneta odluka o izdavanju restoranskog i pratećeg prostora Mitoni DOO.

Međutim, ovo kanadsko-sestrićko saopštenje sada otvara brojna pitanja:

1. Da li je iko demantovao postojanje odluke UO JSDP od 7. juna 2017.

2. Ako ugovora nema, zašto ta odluka nikad nije stavljena van snage?

3. Da li je moguće da je M. Vučelić, sada već dve godine nezakoniti predsednik JSDP (usled isteka mandata) tada zloupotrebio položaj odgovornog lica i, samo na osnovu odluke UO JSDP, bez ugovora, via facti omogućio ulazak u posed objekta Mitoni DOO.?

4. Da li je moguće da se ovaj ugovor krije kao što se krila odluka UO JSDP od 7. juna 2017? M. Vučelić je, i to ne jedini u JSDP i FKP, izrazito sklon skrivanju, antidatiranju i falsifikovanju službenih akata, i on(i) to odlično zna(ju).

5. Zašto su u SBPOK juče, prilikom predaje dokumenta, odbili da razgovaraju sa V. Vuletićem, koji je tu želju izrazio, a sada nagoveštavaju razgovor sa njim? 

Samo u silovanoj pravnoj državi, kada objavite odluku UO JSDP oni vam saopšte da nema ugovora i da ne govorite istinu. 

Samo u silovanoj pravnoj državi privatizovani SBPOK služi zataškavanju a ne otkrivanju istine, baš kao što kod funkcionera SNS, samo na pitanje ko je M. Pušica, vlada potpuna omerta. 

Radujemo se svim daljim postupanjima SBPOK i najavljujemo da ćemo povratiti i osloboditi otetu i silovanu pravnu državu. Njeni otmičari i silovatelji tada će uvideti da je dura lex sed lex – zakon je jednako surov za sve.“

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top