Vesti iz Srbije

Pukovnik Lalović prisilno iseljen!

Policija i izvršitelji ponovo pokušavaju da prisilno isele porodicu Lalović, već petnaesti put u nekoliko godina. Kako se vidi u snimku udruženja „Krov nad glavom“ pukovnik Gojko Lalović pretio je samoubistvom. Pukovnik je zatim prevezen u bolnicu, nakon što su policija i vatrogasci upali u njegov dom.

Izvršitelji i policija već nekoliko sati pokušavaju iz stana na Novom Beogradu da isele porodicu penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića, a u jednom trenutku on je izašao na terasu stana i sebi stavio omču oko vrata.

Pokušaj iseljenja na Novom Beogradu traje već nekoliko sati, na licu mesta je ogroman broj policajaca koji stoje ispred ulaza u zgradu.

Penzionisanog pukovnika Gojka Lalovića i njegovu porodicu državni organi pokušavaju da isele iz troiposobnog stana u beogradskom naselju Bežanijska kosa već petnaesti put.

Pukovnik je ranije izjavio da je 2005. godine nezakonito penzionisan i da Ministarstvo odbrane već 14 godina odbija da izvrši sudske presude kojima je vraćen na posao. Ministarstvo odbrane saopštilo je, međutim, da penzionisani pukovnik Lalović stan koristi bespravno. 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top