Vesti iz Srbije

Rejting prosečnog Srbina između 60 i 100 evra, a gde su još 3.000

„Ako ste pratili vesti danas, mogli ste da zaključite da nam ide dobro i da će nam tek biti dobro, jer, država ne naplaćuje građanima vakcine plaćene našim novcem, nego će svakom vakcinisanom dati još po 3.000 dinara naših para“, ovako je Goran Dimitrijević počeo večerašnju emisiju „Pregled dana“ Newsmax Adria.

Ako to ne prelomi Vučićeve birače, kad već nije slika njegovog ramena pod iglom, neće ništa. Država se zadužila dodatno, veruje da ima prostora za to, novac je u svetu jeftin, i delove tog kolača deli svima, prema rejtingu. A prosečnom čoveku u Srbiji rejting vredi između 60 i 100 evra, a kada nam daju još po 3.000 dinara, gde će nam biti kraj. Daje se svima, ne pravi se razlika, predsednik iz našeg novčanika raspoređuje kao da je njegov lično. I neposlušni će dobiti, takođe, ali uz ukor i opomenu da ako se ne vakcinišu, a obole od korone, nema naknade za bolovanje – podseća Goran na Vučićev ultimatum.

Cilj se zna, do Vidovdana moramo da proglasimo pobedu i to pre Hrvata! Onda stižu majice i bilbordi: Srbija prva pobedila koronu! Mi vas svakako pozivamo da se zbog svog zdravlja i zdravlja ljudi koje volite vakcinišete, ako već niste – poručeno je u „Pregledu dana“.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top