Vesti iz Srbije

Režimski mediji kao lešinari napali Bjelu!

Režiser Predrag Antonijević izjavio je nakon tuče sa proslavljenim glumcem Draganom Bjelogrlićem, da je povod za njihov obračun bila Bjelina mržnja prema njegovom filmu „Dara iz Jasenovca“, kao i to što ga je pre pet godina prijavio za korupcionaške radnje u Filmskom centru Srbije. Ovo su samo neke od nelogičnosti i protivrečnih vesti koje su mogle da se čuju u medijima koje kontroliše vlast na račun Bjelogrlića, koji je odavno na meti režima zbog svojih političkih stavova.

Jedva su dočekali režimski medijski lešinari da se obruše na „nepodobnog“ Bjelogrlića, izmišljajući i otvoreno lažući o detaljima incidenta u niškom hotelu „Ambasador“.

I pored toga što se na snimku koji je isplivao u javnost može videti da Bjelogrlić nije udario Antonijevića sa leđa, Vučićevoj medijskoj mašineriji to ne smeta u satanizaciji glumca.

– Na snimku iz hotela se jasno vidi kako Bjelogrlić prilazi Antonijeviću sa leđa i napada ga iz čista mira – prenela su sva SNS glasila, ne libeći se da se pozovu na snimak na kojem se vidi suprotno.

Takođe, nikako da se usaglase i sa svojim štićenikom Antonijevićem, da li se napad dogodio iz čista mira ili zbog mržnje prema „Dari iz Jasenovca“. Ovde postaje jasno da se i film koji se bavi genocidom i stradanjem Srba u NDH, koristi u obračunu sa glumcem, kojem se ovim spočitava manjak patriotizma.

Zatim, tu su i vrlo smišljena nagađanja da je Bjelogrlić bio pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, jer svako ko ne podržava Vučića mora, po pravilu, biti pijan ili drogiran, dok su predstavnici režima „uzorne porodične osobe“.

Da li iko ozbiljan može da pomisli da je Bjelogrlić napao Antonijevića, jer se u trenutku setio optužbi za korupciju od pre pet godina, pa odlučio da se obračuna sa Antonijevićem pred tolikim svedocima?

Podsetimo, medijska hajka na Bjelogrlića, traje već godinama, jer se usudio da ne bude na strani režima, poručujući mu da Srbija nije njihova, već malo i njegova, što je izazvalo bes Aleksandra Vučića, koji Srbiju smatra isključivo svojim privatnim vlasništvom.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top