Vesti iz Srbije

RTS od Vučića saznao da je gost u Dnevniku!

Poznato je da vladajući režim kontroliše informativu RTS-a, a danas je ova televizija otišla i korak dalje jer su preko Instagram profila predsednika Aleksandra Vučića saznali da im je on gost u večerašnjem udarnom Dnevniku.

– Predsednik Srbije Aleksandar Vučić večeras će biti gost Dnevnika u 19 časova i 30 minuta, objavljeno je na Instagram nalogu buducnostsrbijeav – najavila je zbunjeno voditeljka gostovanje.

Pored toga što je predsednik jedini o čijim se političkim stavovima, idejama, otvaranjima fabrika i kilometrima izgrađenih autoputeva može čuti, on je izgleda postao i čovek koji sam najavljuje gostovanje na televizijama sa nacionalnom frekvencijom.

Vučić je ovim potezom zaista otišao korak dalje u dokazivanju svoje moći da kontroliše medije u Srbiji i sam se pozvao u emisiju na RTS-u koji iz svog džepa finansiraju svi građani ove zemlje.

https://www.instagram.com/p/CSBaBr5sEAU/?utm_source=ig_embed&ig_rid=14f95b8e-309f-4425-befd-8a2f90545dfb

Nisu predsedniku bili dovoljni sati gostovanja na Pinku, Hepiju, Prvoj i ostalim prorežimskim televizijama, te zato mora da odbrani svoju čast i ugled i razjasni nerazjašnjive afere i na RTS-u. Građani će večeras po ko zna koji put moći da čuju već dobro uvežban repertoar.

No, nije bitno šta bi građani voleli da na RTS-u čuju i vide, jer predsednik ipak zna šta je za sve najbolje. 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top