Vesti iz Srbije

Sandra Božić sarađuje sa Belivukom!

Koliko god se pripadnici režima trudili da ubede građane da nisu bili povezani sa klanom ubica Veljka Belivuka svaki dan se pojavi neki novi dokaz o njihovoj povezanosti.

Nikada javnost nije saznala ko je 26 „finih momaka“ koji su bili prisluškivani po odluci suda, a sa kojima je Aleksandar Vučić razgovarao više stotina puta. Nije se saznalo ni ko je ljudima koji su ih obezbeđivali dao policijske značke, ni ko je uklonio dokaze o ubistvu Vlastimira Miloševića koje su izvršili Belivuk, Miljković i ekipa. Nikad nije objašnjeno kako su se članovi klana obreli na terasi Predsedništva. Umesto objašnjenja saopšteno je da su to u stvari pripadnici BIA, samo nije objašnjeno zašto su ti „pripadnici BIA“ obučeni kao huligani tukli demonstrante po ulicama Beograda.

Posle svega toga i još na desetine dokaza o povezanosti vrha režima sa ovom grupom ubica i narkodilera, Direktno.rs je došao do podataka da je jedna od vodećih perjanica Aleksandra Vučića, Sandra Božić koleginica Filipa Ivanovskog, jednog od pripadnika Belivukovog klana koji se već šest meseci nalazi u pritvoru.

Naime Božićeva je bila zaposlena u pančevačkom javnom komunalnom preduzeću Higijena u periodu od 6. decembra 2018. do 11. januara 2019. na poziciji samostalnog stručnog saradnika na poslovima plana i analize. U isto vreme u ovom preduzeću je po ugovoru o privremenim poslovima bio zaposlen Filip Ivanovski! Nedugo zatim mu se pridružio i Vladimir Grek, takođe jedan od uhapšenih. Obojica su potom primljeni u stalni radni odnos i njihov „rad“, baš kao i rad Sandre Božić, plaćali su svi građani Pančeva!

Sandra Božić je u javnosti poznata kao ženska verzija Nebojše Bakareca i Srbislava Filipovića. U Skupštini je vise puta vređala i iznosila besmislene laži o opozicionim političarima. Istakla se tvrdeći da je Marinika Tepić primila 200.000 evra od Belivuka, a kasnije je tu cifru podigla na celih pet miliona evra!?

Kako je sarađivala sa Ivanovskim, na kojim su poslovima njih dvoje zajedno bili angažovani, kakve planove je sa Ivanovskim izrađivala gospođa Božić, za sada je još uvek tajna.

Ono što nije tajna, nego je dokazana istina, jeste da je Belivukova ekipa dolazila u prostorije SNS-a u Pančevu. Na snimku koji je Marinika Tepić pokazala jasno se vidi ekipa momaka među kojima su i Belivuk i Grek kako izlaze iz prostorije Vučićeve stranke u Pančevu i kreću u akciju paljenja baklji i organizovanja emitovanja uvredljivog skandiranja protiv Dragana Đilasa u toku policijskog časa proleća prošle godine.

Aleksandar Vučić je iz dana u dan sve izolovaniji, evropski političari pokušavaju da se što je moguće više udalje od njega, u Americi se sprdaju sa njegovim pozivom Tviteru da mu kao Trampu ukinu nalog… A u Srbiji se približava vreme kada će ovaj režim postati prošlost i kada će svi njegovi pripadnici, pa i gospođa Božić, morati da odgovore istažnim organima na niz pitanja koja se sama nameću.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top