Uncategorized

Sećanje na Vučićevu izjavu o dolasku „Mercedesa“ u Srbiju!

U moru laži koje izgovara Aleksandar Vučić, svakako je jedna od najupečatljivijih ona da će u Srbiju dovesti „Mercedes“. Tu izjavu „biblijskih“ razmera lupio je 13. februara 2014. godine. Do današnjeg dana od toga, naravno, nije bilo ništa.

Pompezno je tadašnji prvi potpredsednik Vlade najavio da „Mercedes“ spektakularno stiže u Srbiju i „oblači“ Ikarbus.

Od slavnih Nemaca, danas 22. maja 2021. godine – ništa, a radnici Ikarbusa kukaju što im kasne plate…

  • 9. ili 10. marta ćete videti „mercedes“ koji izlazi iz „Ikarbusa“. Srpski „mercedes“. Šta oni sve rade? Naš je motor, njihove su šasije i još neki delovi, ali će to biti „mercedes“ proizveden u Srbiji i prodavaće se svuda u jugoistočnoj Evropi. Ne da neće biti samo za GSP, već ćemo samo mi u jugoistočnoj i istočnoj Evropi prodavati „mercedes“ – rekao je Vučić polovinom februara 2014.

Ikarbus je, istina, proizveo jedan ili dva autobusa na koje je stavio znak „mercedesa“ i nikad više, iako je Vučić najavljivao izvoz u ko zna koliko država…

„Mercedes“ je stao na nekom nemačkom semaforu i još čeka zeleno svetlo za Beograd, ali mu se za sada gubi svaki trag, pa i naš munjeviti sipač istine mora da prizna da mu je ovo bila jedna od najtežih laži koju je servirao srpskom narodu.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top