Vesti iz Srbije

SNS odlučuje o Stefanovićevoj sudbini 29. maja!

Kako Direktno.rs saznaje, Glavni odbor Srpske napredne stranke na kome će biti odlučeno o sudbini Nebojše Stefanovića i njegovih saradnika, biće održan 29. maja. Zahtevi za smenu, ali i izbacivanje iz stranke doktora Nèbojše stižu u centralu stranke iz sata u sat. I svi su isti.

I skoro svi su usvojeni jednoglasno. Ono što je neverovatno i pokazuje kakva je SNS stranka, jeste činjenice da ni u jednom zahtevu nema obrazloženja zašto to odbor traži?! Umesto obrazlozenja šta je Stefanović uradio i zasto se traži njegovo izbacivanje iz stranke, u zahtevima se koriste fraze i traži smena.

Problem je to što ako se napiše da je to zbog ugrožavanja bezbednosti predsednika Republike, onda znači da je MUP godinama bio leglo kriminala i da za to ne može da snosi odgovornost samo Stefanović, već naravno i Vučić!

Kako će se cela stvar rasplesti? Da li će Nebojša iz Beograda otići mirnim putem i nadati se da će mu gospodar ipak oprostiti bar toliko da ne zavši u Sibiru ili će pokušati da uzvrati, videćemo uskoro.

Možda vec 29. maja….

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top