Vesti iz Srbije

SNS uništava kulturu u Somboru!

Veliko iznenađenje, skoro zaprepaštenje somborske javosti, izazvalo je javno pismo dosadašnje urednice likovnog programa Kulturnog centra „Laza Kostić“ Sombor, Tatjane Dimitrijević, u kojem saopštava da je dobila otkaz u aprilu ove godine, od strane nedavno imenovane direktorke Vesne Paštrović Šašić, poznatije u javnosti po vrlo specifičnim i neobičnim javnim pevačkim nastupima, dok je obožavaoci kite novčanicama.
Nije baš najjasnije zbog čega je g-đa Dimitrijević, uspešna i dokazana u svojoj struci, najpre, kako kaže „trpela mobing“ a potom i dobila „neosnovano rešenje o otkazu“, ali kad je o naprednjačkim kadrovima reč, ništa nas ne sme iznenaditi.
Nestručni, bahati, mahom sa kupljenim diplomama, nagrađeni za botovski učinak „rasporedom“ u javna preduzeća i ustanove, gde svakog meseca, zaštićeni anonimnošću dobijaju novčane „stimulacije“ za svoje „učinke“ u denunciranju i vređanju preko društvenih mreža svakog ko misli drugačije od njihovog gebelsovskog „informativnog centra“, a unapređeni od svojih nalogodavaca, sada su u prilici da, sa pozicija direktora, rukovodilaca, poslovođa odlučuju o sudbinama ljudi kojima po stručnosti, obrazovanju i moralnim kvalitetima, nisu ni do kolena. Baš to je, čini se, na svojoj koži je osetila i g-đa Dimitrijević, najnovija žrtva naprednjačkih kerbera i progonitelja, koji će vrlo brzo odgovarati za svoja zlodela.
Zlo nikada nije trajalo večno, i svi vladari kroz istoriju, verovali su da su večiti i nezamenjivi, pa i Vučić. Toga bi trebalo da su svesni i ovdašnji naprednjački unapređeni botovi, jer ničija nije gorela do zore i sigurno će odgovarati za svoj „učinak“.
Izdržite, g-đo Dimitrijević, sve su to samo mali, preplašeni zečevi, koji znaju da im se bliži kraj, jer vladavine najgorih je bilo u istoriji, ali nikada nije trajala (pre)dugo.
Poštovani sugrađani, Narodna stranka Sombor je spremna da pokrene peticiju podrške Tatjani Dimitrijević, a kao ozbiljna politička partija pružiće podršku i svim građanima obespravljenim, maltetiranim ili mobingovanim od stranke odnarođenog naprednjačkog režima.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top