Uncategorized

Stefanović: „Vučić i Vulin da objave i snimak sa naplatne rampe“

„Nakon što je Aleksandar Vučić izjavio da bi uradio isto što i Aleksandar Vulin i da će tražiti od njega objavljivanje još snimaka monstruoznih zločina bande Veljka Belivuka, tražim da se objavi snimak pogibije Stanike Gligorijević na naplatnoj rampi kod Doljevca“, piše u saopštenju Borka Stefanovića, zamenika predsednika Stranke slobode i pravde.

Saopštenje prenosimo u celosti:

„Vlast je odbila da porodici Stanike Gligorijević pokaže snimak, a sakriven je i od javnosti i od suda uz komentar Aleksandra Vučića da ga je on video i da je užasan.

S obzirom na to da je od te izjave prošlo više od godinu dana, a da je sada jasno da više ne važe argumenti zbog kojih je taj snimak skrivan, očekujem što hitnije objavljivanje celog snimka pogibije Stanike Gligorijević.

Ako Aleksandar Vučić misli da građani Srbije imaju pravo da vide užasne zločine koje je počinila banda Veljka Belivuka, ne postoje više razlozi da se od javnosti sakriva način na koji je poginula Stanika Gligorijević vozilom visokog državnog i stranačkog funkcionera SNS Zorana Babića.

Podsećam i da je klan Veljka Belivuka nastao, ojačao, osilio se i ubijao za vreme ove vlasti što je Aleksandar Vučić kroz izjave svojih prijatelja i svojih medija više puta potvrdio povezujući njegovo delovanje sa visokim funkcionerima SNS“, zaključuje se u saopštenju Borka Stefanović.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top