Vesti iz Srbije

Stop pljačkanju naših građana!

Građani Srbije, banke su vam nezakonito naplaćivale troškove obrade kredita. Sud vam je taj novac vratio. Sada će, nakon što poslanici u Skupštini glasaju protiv jedinog čvrstog zakona našeg pravosuđa,taj novac zajedno sa zateznim kamatama banke ponovo uzeti – apeluje pravni tim Stranke slobode i pravde.

– Skupština Srbije u ponedeljak legalizuje pljačku svojih građana!!! Naš najbolji zakon, bastion pravosuđa koji je pisao poznati akademik prof.dr Slobodan Perović, režim daje Kebari i SNS „akademcima“ u ruke da ga tumače kako im volja – navodi se dalje.

Naime, za ponedeljak 5. jul je zakazana sednica Odbora za ustavna pitanja i zakonodavstvo Skupštine na kojoj je planirano da se usvoji autentično tumačenje odredaba tri zakona koje će rezultirati time da će se sudovi obavezati da odbiju sve tužbe građana koji su pred sudom tražili povraćaj svojeg nezakonito oduzetog novca.

– Nakon što je propao plan ministarke pravde Maje Popović, koja je do juče mislila da Srbija ima smrtnu kaznu, da se izmeni zakon o parničnom postupku u korist bankarskog lobija, a na štetu stotine hiljada građana kojima su banke nezakonito naplatile troškove obrade kredita, sada se rodila nova pokvarena ideja kako da država servisira interese banaka u vreme letnjih vrućina i godišnjih odmora – kaže i Vladimir Todorić, predsednik Resornog odbora za pravosuđe Stranke slobode i pravde. 

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top