Vesti iz Srbije

Transkript Belivukovog saslušanja izazvao pometnju na društvenim mrežama!

Transkript sa saslušanja Veljka Belivuka, koji je jutros objavio KRIK, a u kojem se navodi da je Aleksandar Vučić tražio od vođe zloglasnog klana razne usluge, izazvao je pometnju na društvenim mrežama i brojne komentare.

Vučić i njegovi saradnici tražili su od Belivuka da kontroliše da se na Partizanovim tribinama ne skandira protiv predsednika, da zastrašuje one koji su organizovali proteste protiv vlasti, obezbedi mir na Paradi ponosa, ali i da utiče na taksiste da otkažu proteste protiv aplikacije za prevoz „CarGo“, navodi se u transkriptu.

– Rešio sam lepo da kažem sve o mom odnosu sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, ministrom policije Aleksandrom Vulinom, Vučićevim bratom, prijateljima, kumovima i svim ostalim političarima koji su od nas tražili usluge, a sada se prave da se ne poznajemo i peru ruke od nas – rekao je Belivuk.

– Samo da se razjasni s kim komunicira predsednik dok emituje onaj “edukativan sadržaj” sa obezglavljenim ljudima. Deluje kao da ekipa nije sravnila račune – kaže Aleksandar Ivanović, bratanac ubijenog vođe kosovskih Srba, Olivera Ivanovića.

– Ne smem ni da zamislim na koji način će svima kolektivno da nam se osvete zbog ovoga – smatra Dajana Ostojić.

– Zbog ovoga ne da bi pala Vlada u svakoj iole normalnoj državi, nego bi srušili ceo sistem. Mi nismo država zato ništa – smatra Jelena Milošević, predsednik GrO SSP Niš. 

– Ok, sad je jasnije zašto su u nedelju pokazani leševi u Hit-tvitu – konstatuje Fortuneteller.

– Kratka istorija kriminalne države. Ključne reči: porodica, usluge za prijatelje i neprijatelje – napisao je Naim Leo Beširi.

– Naravno da će demantovati, da će optužiti opoziciju, da će lansirati sad 5 afera. To je legit. Međutim, u pravnoj državi je tužilac dužan da ispita ovo i eventualno pozove predsednika da da iskaz. E, to je razlika između demokratije i autokratije – kaže Marko Drajić.

– Vučić, Brnabić, Rošavi, Terzić, Glišić, Vulin, Vujačić – „svi su tuuu, kao nekadaaaa, čuje se pesma starih drugovaaaaa“ – prokomentarisao je u svom stilu lider pokreta „Crno na belo“, Vladimir Vuletić.

– Ne sumnjam da je noćas zasedao „štab za vanredne situacije“ i da ćemo tokom dana gledati razne specijal(c)e po nacionalnim frekvencijama. Zato samo dva pitanja: Da li će Belivuk biti poligrafski ispitan o kontaktima sa Predsednikom? Da li je tačno da je dugogodišnji član SNS-a – pita politički analitičar Đorđe Vukadinović.

– Da li ovo znači da nas opet čeka nasilje na Prajdu kad SNS ne bude na vlasti – pita i Marko Mihailović.

– Šef ima veliki problem – zaključuje OtacMilan.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top