Vesti iz Srbije

Tužilaštvo otvara predmet protiv Palme!

Više javno tužilaštvo u Jagodini formiraće danas predmet povodom navoda iznetih na konferenciji Marinike Tepić da je Dragan Marković Palma podvodio maloletnice u hotelima u Jagodini.

Mi imamo saznanja iz medija i inicijativu koja je dobijena od strane Dragana Markovića, kojom se zahteva utvrđivanje svih okolnosti, zbog čega ćemo formirati predmet radi prikupljanja obaveštenja i utvrđivanja eventualnih postojanja krivičnih dela – rekao je danas Radoslav Vučković, viši javni tužilac u Jagodini.

Navodi da Tužilaštvo kreće u prikupljanje svih potrebnih obaveštenja u okviru predistražnog postupka.

  • U ovom predmetu ima dosta lica, a trenutno nemamo elemente ni za jedno krivično delo, ni jednog konkretnog izvršioca jer ih ima više kao označenih. Mi treba da utvrdimo da li ima elemenata i za koje krivično delo. U okviru predistrage u policiji će biti saslušani svedoci – kaže on.

Podsetimo, potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić, izjavila je juče na konferenciji za medije da su se „monstrumi iz vlasti“ izopačili i da rade stvari koje vezuju za mafiju, napominjući da prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, zajedno sa svojim koalicionim partnerima, „podvodi žene i devojčice“.

  • Podvođenje žena i devojčica ne idu samo uz mafiju. One su gotovo svakodnevica u našoj Srbiji. Danas znam da je podvođenje žena i devojčica svakodnevna stvar u Jagodini u kojoj vlada Dragan Marković Palma – navela je Tepić.

Potpredsednica SSP je na konferenciji prikazala i video snimak izjave nekadašnjeg zaposlenog u hotelu u Končarevu, koji je tvrdi da je svedočio podvođenju devojčica.

Prvi čovek Jagodine, Dragan Marković Palma, reagovao je tim povodom i odbacio optužbe.

  • Laž, laž, laž – rekao je Marković.

Zanimljivo, premijerka Ana Brnabić je u vreme dok je bila ministarka u intervjuu za režimske medije otkrila da ju je Palma zvao na tzv. bunga-bunga žurke.

  • Zvao je me da učestvujem na njegovim bunga-bunga žurkama. Na tim bunga-bunga žurkama se zabavljamo, pevamo, tu mogu da se ljube muškarci sa ženama, žene sa ženama, ali ne mogu muškarci s muškarcima – kazala je ona 2017. godine za režimski tabloid „Kurir“.
Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top