Vesti iz Srbije

U Gadžinom Hanu veliko spremanje pred posetu predsednika!

Danas je zvanično najavljena, ali su pripreme za sutrašnju posetu predsednika Srbije Aleksandra Vučića Gadžinom Hanu počele još za vikend kada su rupe na putevima zakrpljene. Vučića u Hanu dočekuju i kao predsednika Srpske napredne stranke, pored reda zastava Srbije okačenih duž glavne ulice, na lokalni Dom kulture postavljeni su plakati sa njegovim likom i sloganom stranke koju vodi.

Kako se primakla iznenadna poseta Vučića koja za lokalne vlasti nije bila iznenađenje, jer se već danima spremaju, tako se i radnici, koji su prethodnih dana uz trotoar skupljali rizlu i pesak u mestima kroz koja se dolazi od Niša do Hana, približavaju ulazu u Gadžin Han, pišu Južne vesti.

Rupe na putevima u mestima pre Hana su popunjene, a u samom naselju glavna ulica je danas oprana. Duž nje postavljene su i srpske zastave.

Prethodnih dana se nisu popunjavale samo rupe na putevima, već je i deo jedne ulice u Gadžinom Hanu dobio petnaestak metara asfalta.

U parku i žardinjerama ispred zgrade Opštine zasađeno je cveće. Nedaleko odatle preostalo je da kamion prospe kamenje, a bager da ga rasporedi.

U sutrašnjoj poseti Gadžinom Hanu predsednik Vučić će imati sastanak sa lokalnim funkcionerima u Domu kulture. Na delu fasade te kulturne ustanove dočekaće ga plakat sa sloganom sa kojim je Srpska napredna stranka izašla na poslednje izbore, a jedan od njih je i sa njegovim likom.

Inače, Vučić će sutra najpre posetiti Pukovac, gde će se revakcinisati, a na njegovu iznenadnu posetu tom mestu reagovalo se na društvenim mrežama.

  • Kod Pukovčani sme da se revakciniše, ali de nek pokuša struju da im iseče, ako je tolko hrabar – napisao je jedan od čitalaca.

Podsetimo, Vučić sutra dolazi na jug Srbije – najpre u Pukovac po drugu dozu vakcine protiv korone, a posle u Gadžin Han na sastanak sa lokalnim funkcionerima.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top