Vesti iz Srbije

U malim sredinama SNS izgubio od opozicije na izborima!

Autobusi, namešteni listići, pritisci na glasače – uprkos svemu Srpska napredna stranka doživela je težak poraz na izborima za članove saveta mesnih zajednica u četiri mesta od ukupno deset u opštini Sečanj, među kojima su Boka i Sutjeska, gde su sva mesta zauzeli kandidati opozicije. To znači da narod zna šta režim radi i oslobađa se stega.

Pregledom izbornog materijala potvrđen je ubedljiv trijumf opozicije uz duplo više glasova od svakog kandidata sa liste SNS. Meštani ovih malih mesnih zajednica nisu popustili ni pred svim pritiscima SNS-ovaca i svoju slobodnu političku volju su izrazili izborom opozicionih kandidata.

Lokalno opštinski SNS poražen u Boki, mesto gde od početka vlasti SNS nikada nije imala većinu, sa 6:5, a u Sutjesci sa rekordnih 11:0. Kada se lokalni članovi Srpske napredne stranke ne skrivaju iza imena i prezimena predsednika Republike ovako se dešava. Nije do predsednika Republike već do lokalnih kabadahija, koji već 20 godina samo se presvlače u druge dresove i opstaju na vlasti – napisao je odbornik u SO Sečanj u Boki Nebojša Oberknežev na Fejsbuku.

I u Sutjesci je pobeda ubedljiva, te su svih 11 mesta za članove Saveta mesne zajednice osvojili kandidati grupe građana, predvođeni dosadašnjim predsednikom Mesne zajednice Draganom Žeželjom.

Podsetimo, kako su za Direktno.rs na dan glasanja javljali građani opštine Sečanj, u ranim jutarnjim satima stigao je autobus pun aktivista SNS iz Kikinde, a oni su odmah prionuli na zadatak i zaposeli Omladinsko kulturni centar Sečanj, kako bi primenili „bugarski voz“, što je istakla kasnije i Slobodna Srbija.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top