Vesti iz Srbije

Većnik odbio da sluša gradonačelnika!

„Svedoci smo da partija i bratija svakog dana nezadrživo tone kao Titanik. Centrala stranke SNS-a smenjivanjem Stefanovića narodu, blago rečeno, pokušava da ‘zamaže oči’. Smene po mesnim, lokalnim, opštinskim i gradskim odborima idu jako stidljivo i polako“, navodi se u saopštenju Stranke slobode i pravde Vranje.

U otvorenom pismu vranjanskog odbora SSP, čiju sadržinu prenosimo u celosti, dalje se navodi:

„Atmosfera u svim tim odborima je, blago rečeno, neprijatna jer se vladavina partije i bratije bliži kraju, pa su svi akteri zbog svega toga nervozniji.

Takva jedna „nervozna“ atmosfera bila je, kako kažu, na poslednjoj sednici gradskog veća u Vranju, gde je većnik za infrastrukturu, Protić, otkazao poslušnost gradonačelniku time što nije želeo da podrži jednu tačku koja se tiče generalnog urbanističkog plana grada Vranja. Postavlja se pitanje, šta je to većnik video u toj tački, pa je nije podržao i da li je to uradio zbog toga što se ona možda PREVIŠE kosi sa zakonom?

Podsećanja radi, pre par meseci je taj isti većnik bio lični izbor gradonačelnika. Taj isti većnik je potpisao upotrebnu dozvolu za pozorište, pa se sada pitamo, šta je to oko čega se tako dva dobra prijatelja nisu složila?

Da li je nepodržavanje detalja iz generalnog urbanističkog plana od strane arhitekte čija je uloga, a i struka da donosi odluke o infrastrukturi grada, u stvari dokaz da se od njega traži nešto što je PREVIŠE van zakonskih standarda?

Postavljamo pitanje, da li se Gradu Vranju sprema neka nova investicija koja će biti preplaćena za neka nova 900.000 evra?“, zaključuje se u saopštenju Stranke slobode i pravde Vranje.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top