Vesti iz Srbije

Veljković: Ko kaže da u Srbiji nema slobode? Ima, eno u Čačku sve puca od Slobode!

„Ko kaže da u Srbiji nema slobode? Ima, eno u Čačku sve puca od Slobode. I sve je kao u pesmi, za slobodu se živi, ali se i gine za nju ako zatreba“, ovako je večeras započeo emisiju „Pregled dana“ na Newsmax adria Željko Veljković.

„Jer da bi zlatno doba potrajalo svi moramo da se trudimo dok ne popadamo, da prinesemo žrtvu, da nikad ne zaboravimo ko je za sve zaslužan. I svi moraju da pevaju istu pesmu. Vrhovni komandant je jedan, on komanduje i vojskom i policijom i Vladom i medijima. Šta ima veze što tako ne piše u Ustavu, promeniće dvotrećinska većina i to mrtvo slovo na papiru“.

„Strah, rane i smrt koje seju fabrike kojima upravljaju podobni, to se ne može promeniti, ni zaboraviti. I svaka pesma ima svoj kraj, nećemo se zauvek vrteti u refrenu, jednom će možda mnoga pitanja dobiti odgovore i odgovorne. Možda i neće, jer ko bi sad znao da odgovori na Miljkovićevo pitanje: Hoće li sloboda umeti da peva, kao što su sužnji pevali o njoj?“, završio je uvod u „Pregled dana“ Željko Veljković.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top