Vesti iz Srbije

Vesić u zabludi da je izabran od strane građana!

Goran Vesić ili laže ili je u zabludi! Ili prosto ne zna kako je došao na funkciju zamenika gradonačelnika. Pošto je za N1 izjavio da su ga na to mesto birali građani – to apsolutno nije tačno, jer nažalost Beograđani nisu u mogućnosti da neposredno biraju gradske funkcionere, već su većina njih postavljena lica za koje glasa odbornički klub najmoćnije stranke SNS po diktatu lidera Aleksandra Vučića.

– Znam da biste vi voleli da se ja povučem sa ovog mesta, to je politika Vaše kuće. Na žalost, o tome odlučuju građani na izborima. Ja sam bio na izbornoj listi naše stranke, izbori će biti brzo i onda će građani odlučiti da li ću ja biti na ovoj funkciji ili neću odnosno da li će moja stranka dobiti poverenje ili neće. Znači, o tome ne odlučuju ni mediji ni bilo ko drugi – rekao je Vesić danas odgovarajući na pitanje novinara N1 da li očekuje da će mu građani ubuduće verovati kad ih bude pozivao da poštuju epidemiološke mere.

Ako je Vesić zaboravio – mi nismo, lista se zvala „Zato što volimo Beograd“ Aleksandar Vučić, a sa nje Vesić je provirio tek sa mesta broja 5.

I treba reći, da se Vesić kandidovao na svoje ime, bez stranačke mašinerije i samog Vučića iza sebe, ne bi bio ni odbornik, a kamoli kalif umesto kalifa u Beogradu!

Vesićevim halucinacijama nema kraja!

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top