Vesti iz Srbije

Vučić demantuje navode da ima snimak udesa!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić demantovao je navode da poseduje snimak udesa sa naplatne stanice Doljevac u kom je učestvovao tadašnji direktor Koridora Srbije Zoran Babić, a u kom je stradala jedna osoba.

Na pitanje zbog čega sudu nije dostavio snimak nesreće na naplatnoj rampi Doljevac, u koji je imao uvid i odakle mu pravo da zadržava taj snimak, Vučić je rekao da ga niko nije ni pitao za snimak, niti da ga poseduje.

„Znam šta su mi pokazali, a niko mi nije tražio bilo šta. Nikakve nadležnosti nemam, niko me ni za šta nije pozvao niti pitao. To morate da pitate neke druge nadležne organe“, rekao je predsednik Srbije.

Dodao je da ako neko stvarno misli da bi on ili bilo ko drugi štitio nekoga ko je ubica na bilo koji način ili da bi rekao „Babića nemojte da osudite, nego osudite njegovog vozača“, onda to, po njegovim rečima, mnogo više govori o onima koji to misle nego o njemu.

„Narod je tu i umeće to da proceni na najbolji mogući način, jer oni itekako dobro vide i itekako dobro znaju“, zaključio je.

Vozač Koridora Srbije Dejan Stanojević, koji je 31. januara 2019. godine službenim automobilom „škoda superb“ izazvao udes u kojem je stradala Stanika Gligorijević iz Debelice, dok je četvoro ljudi povređeno, osuđen je prošlog četvrtka na tri godine i deset meseci zatvora.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top