Vesti iz Srbije

Vučič koristi slavu srpskih sportista!

Pošto se okitio „tuđim perjem“ i iskoristio uspeh srpskih sportista za novu rundu promocije o neverovatnim uspesima koje postiže na svim poljima, postavlja se pitanje da li Aleksandar Vučić sme da večeras u 21 čas izađe na balkon Skupštine grada i proslavi doček sportista iz Tokija pred okupljenim građanima?

Kako je naprednjački vođa sebi stavio u zaslugu istorijski uspeh srpskih sportista na Olimpijskim igrama u Tokiju, deo javnosti se s pravom zapitao da li ima hrabrosti i da na balkonu Skupštine grada Beograda dočeka olimpijce i zahvali im se pred okupljenim građanima.

Naravno, sve pod uslovom da to nisu na silu dovedeni i ucenjeni građani i naprednjački botovi, kao nedavno u Busijama i mnogo puta pre.

Ovo je prilika Vučiću, kojem će, kako je krenulo, da se ljudi zahvaljuju i što su došli na ovaj svet, da kad je već toliko siguran u neistine koje izgovara, proveri da li mu građani zaista veruju.

Kad je tako neustrašiv i hrabar i može svima da „izađe na crtu“, neka objasni, u direktnom kontaktu sa građanima, kako smo ekonomska velesila i kako šišamo Nemačku po svim parametrima, te obeća da ćemo na igrama u Parizu prestići Kinu i SAD po broju medalja.

Građani će, svakako, da prepoznaju istinitost Vučićevih reči i adekvatno će ga nagraditi.

Uvereni smo da nema tog građanina koji neće poverovati Vučiću da pored toga što smo sportski i ekonomski šampion, te da samo njegovoj mudrosti i promisli možemo da zahvalimo za takav uspeh.

Zaista, kada dublje promislimo, šta su uspesi Milice, Jelene, vaterpolista, odbojkašica, strelaca i drugih, naspram Vučićevog uspeha da sruši Nemce sa ekonomskog trona i postavi Srbiju.

Umesto da oni dočekaju njega i zahvale mu se što je trenirao, vežbao, znojio se…umesto njih kako bi oni pokupili lovorike, skroman po prirodi, dočekaće Vučić njih i oprostiti im što ih je iskoristio za (samo)promociju.

Izazvalo bi to salve aplauza i ovacija okupljenih, a onda bi Vučić kao i u svakoj „happy end“ priči ubedljivo pobedio na izborima porazivši sile mraka i tajkunskih plaćenika koji kidišu na sve što je vučićevsko.

Izađi, Vučiću, možeš ti to! Nema hrabrijeg od tebe.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top