Vesti iz Srbije

Vučić napao novinare!

Aleksandar Vučić je gostovao u subotu u emisiji “Fokus” na televiziji “B92, a gledaoci su mogli uživo da vide još jedan histerični napad na novinare i realizatore emisije, koji su napravili nenamernu grešku koju naprednjački lider ne prašta.

Veoma mučna i neprijatna scena odigrala se uživo u subotu veče, prilikom još jednog u nizu užasnih istupa za predsednika države. Usred intervjua Vučić je primetio na ekranu pogrešan tekst, pa je odreagovao u njegovom prepoznatljivom glasno – pretećem stilu, dok je voditelj bio zatečen i uplašen.

– Napisali ste, sad sam video na ekranu, ovo je falsifikat – zagrmeo je Vučić.

– Ali nije namerna greška, naravno – pravdao se voditelj.

– Nisam ja rekao da je namerna greška, samo da isprave to – insistirao je već nervozni Vučić.

– Dobro, ispraviće – rekao je voditelj, pomirljivo.

– Ogromna je to razlika, eeee…znate li koliko je jedan odsto – počeo je da objašnjava uvređeni naprednjački lider.

Naime, realizatori emisije su u kajronu, greškom, umesto 6% stavili 5% željenog rasta, te je to razbesnelo Vučića, koji je ponovo pokazao da on uređuje emisije na televizijama pod njegovom kontrolom.

Možete li samo zamisliti nekog svetskog lidera, Merkelovu ili Makrona, recimo, da usred emisije počnu da viču na voditelje i počnu da daju uputstva kako da realizuju emisiju. To bio skandal neviđenih razmera, dok je to u naprednjačkoj Srbiji sasvim normalna i uobičajena praksa.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top