Uncategorized

Vučić ne nosi „fensi“ naočare, samo one od 400 evra

Nisam ja, doktore, neko ko nosi fensi naočare – izjavio je Aleksandar Vučić prilikom otvaranja Zdravstvene stanice u Borči, kada je direktor te ustanove Aleksandar Stojanović, oftalmolog po struci, pokušao da mu pokloni nove naočare.

Međutim, na naslovnoj strani današnjeg tabloida Informer, koji uređuje Dragan J. Vučićević, koji se nalazi u službi Vučića, osvanula je fotografija naprednjačkog lidera na kojoj se vide skupocene naočare marke „Guči“.

Kako se može proveriti na optičarskim sajtovima, model koji nosi Vučić košta 390 dolara.

Na ulazu u novi zdravstveni objekat, direktor Zdravstvene stanice je rekao Vučiću da mu je na poklon spremio i nove naočare sa specijalnim staklima.

– Ovo su specijalna stakla i nećete „žmiriti“ kad ste napolju na suncu – rekao je naprednjačkom vođi, na šta se on nasmejao i rekao nisam ja za specijalna stakla.

Naravno, Vučić nosi daleko skupocenije stvari i ispod časti mu je da dobije neke obične naočare koje nisu brendirane, a pogotovo ako nisu sa takvim renomeom kao „Guči“, te je pred kamerama glumio skromnost. Ipak, njegova perjanica je današnjom naslovnicom skinula masku te lažne skromnosti.

A posle će verovatno da objašnjava kako je to iz fundusa Predsedništva, kao i kad je „uhvaćen“ da nosi patike „Zegna“ od 60.000 dinara ili skupucena odela (700.000 dinara) i dukserice od po nekoliko desetina hiljada dinara.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top