Vesti iz Srbije

Vučić o Vulinovoj slici sa kriminalcem!

Ministar policije Aleksandar Vulin fotografisan je zagrljen sa Vladimirom Kovačevićem Kovačem, vođom navijača Rada, koji je osuđen za negelalno nošenje oružja. Vulin je priznao da je fotografija autentična, dok je naprednjački lider Aleksandar Vučić istakao da „slika ne dokazuje ništa“.

– To su gluposti. Pa, mi znamo ko mesecima traži Vulinove slike. Smešno je to što se radi sa njim, slika nije nikakav dokaz – rekao je Vučić, a onda nastavio:

– Moje slike sa Belivukom nemaju, zato što ja tog čoveka nikad u životu nisam video, niti sam se čuo sa njim. Slika ne dokazuje ništa, a ovde je i nema. Vi ne možete ljude da prevarite. Možete da uništavate živote raznih ljudi, njihovim ženama i porodicama, ali vam narod neće poverovati – rekao je Vučić.

Da podsetimo, nakon što je fotografija Aleksandra Vulina i Vladimira Kovačevića Kovača ugledala svetlo dana, oglasio se i sam ministar policije.

– Fotografija mene i meni nepoznatog čoveka nastala je na koncertu „Riblje Čorbe“ u ponedeljak. Proveriću ko je u pitanju i objaviću sve što saznam… Đilasovi mediji su mogli da objave još desetak fotografija različitih ljudi koji su mi prilazili i fotografisali se. Ja ne dozvoljavam obezbeđenju da sklanja ljude od mene. Svako može da mi priđe, porazgovara, pa i da se fotografiše – naveo je Vulin.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top