Vesti iz Srbije

Vučić ponosan što nam „frižideri više nisu prazni“!

Ne možete više da pričate priče „e prazni su nam frižideri“ poručio je predsednik Aleksandar Vučić gostujući sinoć na RTS-u. Frižideri su nam zapravo toliko puni da je, kako kaže, glavno jelo u Srbiji postala rukola.

  • Prvo nikom nije.. za 0,1 ili 0,2 odsto su frižideri prazni, a mi se trudimo da jedemo dve travke sa jednom kapljicom nekog sosa pošto više nećemo ni da jedemo meso, jer smo svi mnogo debeli i pošto bacimo milione tona hrane. I najskuplje su nam te dve travke, ne razumem, neki kažu rukola, neki kažu ovako onako – sad je to postalo glavno jelo. Dve travke vam ukrste ovako u tanjiru, ogroman tanjir, dve travke stave i sad – zbunjeno je objašnjavao Vučić voditeljki RTS-a.

Da nam frižideri ipak nisu puni i da se u Srbiji rukola ne jede zato što smo bogati, podsetili su i ljudi na Tviteru.

Ponosan sam na to što nam frižideri nisu prazni i što deci nećemo ostaviti dugove da vraćaju. A. Vučić, Dnevnik u 19.30h 23.04.2021.

A za to vreme u Srbistanu iz Nedođije: – „Ponosan sam na to što nam frižideri nisu prazni i što deci nećemo ostaviti dugove da vraćaju.“ A. Vučić, Dnevnik u 19.30h 23.04.2021 – podsetio je još jedan tviteraš na datum kada su građani Srbije spoznali „da frižideri nisu prazni“.

Krenula mi rukola ispred kuće, za koji dan će moći da se bere. Pa kad napunim frižider.

Mama, što je prazan frižider? Ćuti dete bre, ako nas neko čuje, misliće da smo protiv Vučića i Srbije. Uzmi naberi dve travke i jedi, rek’o je da se to sad jede.

 A neki su i vizuelno prikazali kako zamišljaju Vučićev frižider.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top