Vesti iz Srbije

Vučić: „Sigurno je vic da je Belivuk bio u Predsedništvu“

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da u Predsedništvo Srbije niko ne može da uđe, a da se to ne zabeleži i da zato smatra da je u pitanju „šala i vic tvrdnja da je on viđen sa Veljkom Belivukom na terasi te zgrade“.

– Ne mislim ozbiljno da odgovaram, ali svako ko uđe u Predsednistvo zabeleže kamere i upisan je. Svaka osoba i kad je ušla i kad je izašla. Zato znam i kada su predsednici dolazili na posao – rekao je Vučić na pitanje da prokomentarišući tvrdnje potpredsednika Narodne stranke Siniše Kovačevića da je lično video predsednika da razgovara sa Belivukom na terasi Predsedništva.

Vučić je ocenio da oni nisu ni mislili da govore istinu i da je suština vica u tome da ne mogu na poligraf.

– Niko od njih ne moze ni na tu izanđalu mašinu, jer su svi lazovi – ukazao je predsednik i dodao da laž stiže laž.

Da podsetimo, Siniša Kovačević je u emisiji „Bez ustručavanja“ istakao da je lično video Belivuka kako sedi na terasi Predsedništva.

– Niko ne pita predsednika ove države kad se pojavi negde „čekajte predsedniče, kako je to moguće da ste vi sada do te mere kivni na Belivuka, a do juče vam je on rasturao demonstracije koje su protiv vas“. Kako je to moguće? Šta se tu preko noći dogodilo? Ja sam lično prošao pored Velje Belivuka i video ga kako sedi na terasi Predsedništva. Ja lično – rekao je Kovačević, koji je istakao i da je spreman zbog te tvrdnje da ide na poligraf:

– Naravno. Da ga nisu toliko izdevalvirali i toliko izbrukali tu mašinu koja služi samo kao ispomoć u istrazi, nikako kao sudski relevantno sredstvo, naravno da bih otišao – rekao je, između ostalih, Siniša Kovačević.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top