Vesti iz Srbije

Vučić u poseti Prijepolju!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić započeo je svoju posetu Prijepolju razgovorom sa građanima te opštine, kojima je obećao da će država rešiti probleme na koje su se žalili, uglavnom infrastrukturne, a jednom od njih je „sredio“ da dobije stalni radni odnos u komunalnom preduzeću, gde godinama radi na određeno.

On je tako obećao učešće opštine i države da se u jedno selo dovede vodovod, za šta već godinama postoji projekat, deo cevi je položen, ali nedostaju sredstva za završetak, kao i poboljšanje snabdevanja strujom Aljinovića i Miloševa dola.

Na pitanje o gasovodu, Vučić je prozvao direktora Srbijagasa Dušana Bajatovića, koji je bio u zgradi opštine i preneo onom koji ga zove da mu prenese da“potrči“.

Potom je, dok je Bajatović dolazio podviknuo. Trči Bajatoviću, trči, … Navikao on na audi.

Bajatovića je pitao koliko košta gasifikacija do Valjeva, potom do Vranja i okoline, primarna i sekundarna mreža, pri tom ga ispravljao, a onda je došla na red deonica od Zlatibora i Prijepolja, koja je, nakon „sravnjivanja“ cifri, došla na cenu od 70 miliona evra, da bi potom Vučić obavio telefonski razgovor i obećao da će radovi početi ove godine, jer je već izdvojeno 30 miliona.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top