Vesti iz Srbije

Vučićev miljenik ismeva humanitarne akcije!

Tzv. marketinški stručnjak, Nebojša Krstić, u pokušaju da ispadne mudar, ismejao je humanitarnu akciju kojom su građani skupljali novac za malog Boška Gugletu, koji boluje od spinalne mišićne atrofije.

– Lepo je kad građani skupe dva miliona evra za lek nekom detetu. Sad je samo pitanje da li taj lek leči – napisao je Krstić.

To mu nije bilo dovoljno, jer je naišao na negativne reakcije Tviteraša, pa je ubrzo dodao sledeće:

– Građani nemaju poverenje u vakcinu koja je besplatna, a bezrezervno veruju u neki čudotvorni lek koji košta dva miliona dolara.

Ovim je Krstić omalovažio napore građana da se prikupi neophodni novac (2,4 miliona evra), kako bi sedmomesečni Boško Gugleta mogao da primi terapiju Zolgensmom, koji se smatra najskupljim lekom na svetu.

I ne samo to, Krstić se na ovaj način narugao i roditeljima malog Boška, koji su očajnički mesecima skupljali pomoć za lek, da bi im nekakav Krstić sada pametovao o delotvornosti leka.

Vučićev mezimac je pokazao da nema nimalo saosećanja i pijeteta prema roditeljima, koji se očajnički bore za svoje dete, te pokušavaju da urade sve kako bi ga spasili, makar lek i nedelovao. No, to bezosećajni naprednjak sa neoliberalnim mozgom ne može da razume.

Dotakli smo dno, kada nemamo ni trunke solidarnosti, čak ni prema deci. „Zlatno doba“, nema šta.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top