Uncategorized

Vučiću krivi Đilas i Marinika za zlostavljanu decu!

Danas smo sa vrha Beograda slušali samo vrhunske stvari, fenomenalne brojke i rekordne rezultate. A ni reči o tome da smo po kupovnoj moći daleko ispod svih članica EU, uključujući i one najsiromašnije. Već slušamo kako ćemo mi na tom evropskom začelju sustizati, pa i prestizati jednog po jednog po ciframa koje prosečni ljudi ne osećaju u svom novčaniku, niti se osećaju moćnije kad uđu u prodavnicu – rekao je u Pregledu dana Goran Dimitrijević.

– Umesto da čujemo šta će biti sa zlostavljanom i zapuštenom decom kojoj je potrebna svaka vrsta pomoći i nege, predsednik, koji je inače u 10. godini vlasti, kaže da je to jezivo, a da su i za to, jasno je, krivi Đilas i Marinika. Usputno smo čuli i kada će u velelepnu zgradu stići Guči i Luj Viton, što takođe nema veze s običnim ljudima.

– Bivši šefovi državne bezbednosti u Hagu dobili su po 12 godina zatvora, a ta presuda je, kako isto kaže predsednik, osveta prema nama. Kojim to nama i kakve veze ostatak naroda ima s delima zbog kojih su ta dvojica osuđena – upitao je Dimitrijević.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top