Vesti iz Srbije

Vuletić: „Krivičnim delom brane krivična dela!“

Lider pokreta „Crno na belo“ i bivši potpredsednik FK Partizan, Vladimir Vuletić, reagovao je na izjavu Aleksandra Vučića da bi uradio isto što i Aleksandar Vulin koji je u nedelju u emisiji „Hit tvit“ pokazivao fotografije iskasapljenih žrtava klana Veljka Belivuka.

– Ne budite naivni. Objavljivanjem dokaza iz istrage, čak i pre podizanja optužnice, kriomice upozoravaju odbranu V. Belivuka na dokaze tužilaštva i daju im unapred prostor da što bolje pripreme odbranu. Krivičnim delom brane krivična dela. U pravnoj državi – sudićemo im – poručio je Vuletić.

Vučić je za TV Pink rekao i da bi po pitanju objavljivanja tih fotografija „uradio isto što i Vulin“ te da, kako je dodao, „ne bih (uradio isto što i Vulin) po nekim drugim pitanjima“.

– Tražiću od njega da pokaže još stvari, šta su radili, ukoliko je to moguće, a da ni jednog sekunda ne ugrozi krivični postupak i da ljudi mogu da vide s kim smo imali posla i šta se sve dešavalo – rekao je on.

Podsetimo, ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin je na televiziji sa nacionalnom frekvencijom objavio delimično cenzurisane fotografije obezglavljenih tela, u sklopu političke tok šou emisije. On je gostujući u „Hit tvitu“ na TV Pink kazao da su u pitanju fotografije koje su nađene na mobilnim telefonima članovima kriminalne grupe Veljka Belivuka, a da su svi zločini počinjeni u kući u Ritopeku.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top