Uncategorized

Vulin narod nazvao ološem!

Aleksandar Vulin, ministar policije, nazvao je ljude koji su 5. oktobra sklonili sa vlasti Slobodana Miloševića – ološem! U neprimetnoj emisiji na TV Objektivu (projektu od državnih para), kod Vladimira Đukanovića, sledbenik Mire Marković izneo je sramotan stav o ljudima koji su menjali režim Slobodana Miloševića pre 21 godinu.

Vulin je objasnio zašto je napustio politiku, kao i zbog čega se ponovo vratio u te vode, piše portal pod Vučićevom kontrolom.

– Ja sam 1998. godine bio na visokoj funkciji u Jugoslovenskoj levici, na mestu zamenika predsednika Direkcije, što je tad bila zaista veoma visoka funkcija. Ja sam zbog ideoloških razloga i neslaganja sa tadašnjim rukovodstvom, podneo ostavku. Napustio sam vlast, mislio sam da se nikad više neću baviti politikom. Vratio sam se u politiku kada sam video kakav je petooktobarski ološ došao na vlast – istakao je Vulin za TV Objektiv.

Ovim je Vulin ceo narod koji je 5. otkobra izašao na ulice i promenio režim Miloševića nazvao ološem, kao i nosioca promena Zorana Đinđiča, koji je ubijen tri godine kasnije.

– U takvim režimima mora da vam se desi da vas prebiju, da vas zatvore, ali mi nismo kukali – dodao je Vulin.

Primećujete da je ministar policije ustvari poslednjom rečenicom zapravo preneo današnji odnos vlasti kojoj pripada, na čelu sa Aleksandrom Vučićem, koja političke neistomišljenike prebija, zatvara, blati po tabloidima…

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top