Vesti iz Srbije

Zagorka se pojavila, ali bez fascikle!

Postoje događaji koji se dešavaju tako retko, gotovo poput Halejeve komete, da kada se konačno dese izazovu pravi bum. Jedan od njih svakako je pojavljivanje republičke javne tužiteljke Zagorke Dolovac u javnosti.

Dolovac je juče odlučila da napusti mesto na kom se krila sve ovo vreme, i konačno se pojavi među građanima Srbije. Za svoje pojavljivanje odabrala je, doduše, obeležavanje Dana nezavisnosti SAD u rezidenciji ambasadora Godfrija.

Ono što je upečatljivo jeste da, ovog puta Zagorka nije imala fasciklu kojom zaklanja lice, a nije ni delovala preterano zabrinuto da li će je neko videti ili uslikati. Za razliku od prethodnog peha kada su je snimile kamere dok je izlazila iz predsedništva, Zagorka je sada odlučila da sebi da malo oduška.

Verovatno poučena iskustvom kada je viđena da izlazi iz Predsedništva Srbije i kada ju je slučajno zabeležila kamera televizije N1 kako pokušava da fasciklom sakrije lice, Zaga je shvatila da sakrivanje iza fascikli nije najbolja ideja.

Možda će shvatiti i da to što se krije od javnosti i što se u medijima vrlo retko oglašava takođe nije dobra ideja. Dolovac nismo čuli na temu brojnih afera koje su potresle Srbiju, a rad tužilaštva čini se obeležilo je upravo ćutanje o svim bitnim pitanjima.

Savamala, Krušik, Jovanjica. Helikopter.. samo su neke od tema koje bi Zagorka trebala da izvadi iz fascikle. Ali polako, bitno da je prestala da je nosi sa sobom.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top