Mitrovačke vesti

Zamenik gradonačelnice ne toleriše kritike!

Na Skupštini održanoj 31.03. 2021. osim starih izveštaja, odbornici GG su videli i novo lice uvek staloženog zamenika gradonačelnika Petra Samardžića. Naime, on je izgubio živce i počeo za govornicom Skupštine da omalovažava odbornike GG “ Grad za sve nas“. Očigledno nespreman da trpi kritike u svom radu i radu svojih partijskih kolega, van svakog dnevnog reda i bez povoda, napao je odbornika, dr Orelja , sa opaskom „da ga baš i nije viđao u Kovid delu bolnice“. Isto tako, iz čista mira i sa istog mesta samo pola sata kasnije napao je i odbornicu Kristinu Dragišić.
Da li postaju svesni da grad sve teže funkcioniše, da nestručnost kadra dolazi do sve većeg izražaja, da grad klizi prema stečaju, da su građani sve nezadovoljniji? Bez obzira, to nije opravdanje i ovo nikako ne sme biti povod za ovakvo nekulturno i neprofesionalno ponašanje.
U istom stilu, nastavili su i načelnici Vujčić i Nastović, koji na argumentovane kritike, zasnovane na izveštajima o radu i potrošnji, odgovaraju omalovažavanjem i potcenjivanjem, koji uvek bivaju pozdravljeni aplauzom SNS odbornika.
Kad se otkrije javašluk i površnost, kad se dokaže da se u godini pandemije potroši na desetine miliona na gluposti i trice, kad se pita načelnik zašto za govedarstvo, živinarstvo i uzgoj svinja nema ni dinara subvencija, onda je vreme za direktne napade.

Click to comment

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Najnovije vesti

To Top